13 juli – vertrek

Om 3.00 uur moesten we ons bed uit want om 4.00 gingen we richting schiphol. De autorit ging voorspoedig en iets na vijven waren we er. Op Schiphol was het toen al erg druk en we moesten even naar Iberia zoeken. Er bleek een bord te staan en daar stond nog helemaal niemand bij, dus wij zijn maar een rij begonnen. Na ongeveer drie kwartier kwamen de dames van Iberia om ons in te checken. Leonie vroeg of de plaatsen naar Lima inderdaad waren gereserveerd en de dame achter de incheckbalie keek een beetje vreemd op. Ze had al de bagagelabels naar Madrid uitgeprint. Ze had niet gezien dat we in Madrid moesten overstappen, maar gelukkig zagen we het nu op tijd.

De vliegreis ging goed. Het was alleen een dagvlucht en dan verveeld vliegen snel. Bijna bij iedereen was het geluid of kapot of slecht, dus film kijken ging niet. Verder is Iberia veel self-service en dat betekent dat er niet echt veel te eten is. Twee uur voor we gingen landen gingen ze wel weer iets te eten uit delen, maar net toen iedereen had was er zoveel turbulentie dat het cabinepersoneel moest gaan zitten. Dit betekende uiteraard dat er niet zoveel gegeten werd.

Een kwartier te vroeg landden we op Lima. De immigratie en de bagage gingen ook goed en om 18.00 plaatstelijke tijd stonden we naast onze reisbegeleider te wachten op de rest van de groep. Na een busrit van ongeveer 3 kwartier kwamen we in ons hotel. ’s Avonds hebben we met ze allen wat gedronken in de hotellobby, terwijl Martijn (reisleider) zijn praatje hield. Iedereen ging vroeg naar bed want de volgende dag moesten we om 7.00 ontbijten en de meesten hadden weinig geslapen in het vliegtuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *