Bangkok (18 februari)

Om 12.30 (zes uur later dan in Nederland) zijn we in Bangkok geland op het nieuwe vliegveld. Er stond een lange rij voor de immigratie (waarschijnlijk vanwege Chinees nieuwjaar), maar uiteindelijk ben je een keer aan de beurt. De tassen van Leonie en Jantien lagen al naast de band, dus gingen we naar de Emirates – lost luggage. De vrouw wist van Peter zijn tas af en zei dat ie mee gekomen was, maar hij lag nergens. Toen moesten we ineens naar Air France, terwijl die de tas nooit gehad hebben. Op de balie van Air France stond wel een bordje met "Thonus", maar helaas ook hier geen tas. We zijn toen naar een andere balie van Air France gestuurd en die hebben 3000bath (+/- 75 euro) uitgekeerd, terwijl de Emiraten de tas kwijt waren geraakt en niet zij.

We zijn naar het hostel gegaan en daarna direct naar het winkelcentrum om schoenen en een zwembroek te kopen. We liepen net het winkelcentrum in en daar was een winkeltje midden in de gang waar ze schoenen verkochten. Het was er zo druk dat het leek of ze het gratis weg gaven. Gelukkig vonden we ‘stevige’ schoenen in Peter zijn maat. Nu nog een zwembreok, dus zijn we het eerste warenhuis ingegaan wat we zagen. Ook de zwembroek was snel begonnen alleen was die meer dan twee keer zo duur als de schoenen. Daarna nog even naar de supermarkt geweest en weer naar het hostel. Daar hebben we bij dezelfde winkel als een half jaar geleden broeken besteld. De verkoper herkende Jantien en nog en wist dat ze met haar zus was geweest (Leonie was een lakenzak aan het kopen).

We hebben daarna even op bed gelegen en onder de douche gegaan, waarna we gingen het trein station gingen. De trein stond er al, dus een uur voor vertrek waren wij al geinstaleerd. Om 19.30 vetrok de trein richting Tree Tops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *