op vakantie (21 JANUARI)

Het is nu 3 uur, over iets meer dan en half uur word ik naar het vliegveld gebracht door mijn ouders. Hier zal ik om 7:00 de lucht in gaan richting Frankfurt en van daaruit vlieg ik om 10:35 naar Chennia. Veel lees plezier Leonie

Ik ben om 7:15 de lucht in gegaan, maar was wel op tijd in Frankfurt. Ik heb mij in Frankfurt prima vermaakt met mijn boek bij de Mac. Om 11:00 boarden en we gingen om 10:40 de lucht in. Ik dacht dat Nederlanders altijd veel meenamen, maar de mensen bij ons aan board hadden gewone trolly’s bij zich als handbagage. Een indisch stel naast ons had zelf drie trolly’s en een tas bij zich. De stewardes zei dat ze er een bij hun onder de stoel moesten houden en de andere moesten in de bakken bovenin. De man moest met opgetrokken benen zitten, halverwege had de stewardes medelijden en heeft de tas weggezet.
Op tijd geland in Chennia op naar de bagageband. Het duurde erg lang voordat er bagage van mensen van onze groep eruit kwam, maar uitendelijk kwam er wel wat. Het bleek dat de bagage van een van onze groepsleden niet was gekomen, deze komt als het goed gaat naar het volgende hotel. Wij zijn uiteindelijk naar het hotel gegaan en het was denk ik 1:50 voordat we er waren. Toen we er waren werden de kamers verdeeld, ik slaap samen met Shane. Om 2 uur naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *