donderdag 21 juli – op weg

Rond half drie gaan we van huis. We halen eerst Leonie op en rijden dan naar Düsseldorf. Om half zes lopen we de vertrekhal in. We kijken even of de balie al open is, maar zoals verwacht is er niemand te zien. We gaan naar boven om wat te eten. Na een uur gaan we weer naar beneden en nu is de balie wel geopend. Er staat een lange rij voor het inchecken, maar wij hebben maar 2 personen voor ons, aangezien we al online zijn ingecheckt. We nemen afscheid van Leo en Leonie en begeven ons naar de controle. Jantien kan zonder piepen doorlopen, maar Janneke wordt gefouilleerd. Blijkbaar vertrouwden ze Jantien niet of ze wilden iets te doen hebben, maar ze wordt gevraagd mee te lopen. Haar laptop wordt op drugssporen onderzocht, maar er is uiteraard niets te vinden. De rest gaat goed en drie uur voor we kunnen boarden zitten we al voor de gate.
Bij het boarden was er een klein probleempje. Janneke d’r kaart kon de computer niet lezen en die van Jantien werd geweigerd. Nadat ze het in de computer hadden nagekeken, bleek het toch te kloppen en konden we aan boord.
De vlucht ging goed. We hebben redelijk geslapen, al zat er een groep van 22 twintigers aan boord, die dachten dat het vliegtuig van hen was. Ze waren nogal luidruchtig. Er zaten ook veel mensen aan boord die vonden dat de regels niet voor hun golden. Er werd erg veel gelopen, terwijl je in de gordels moest zitten. Een stond zelfs tijdens het landen, terwijl het personeel al zat.
We landen netjes op tijd in Dubai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *