1 januari van el Calafate naar el Chalten

Vandaag was het even zwaar, we moesten al weer vroeg opstaan want we moesten om 7:30 de bus hebben naar el Chalten. Iedereen was wel op tijd maar was niet echt goed aanspreekbaar. We werden eerst met een busje naar het station gebracht en daarna zijn we in de grote bus gestapt. Na een bus reis van 4 uur zijn we in el Chalten aangekomen. We hebben die middag samen met iedereen geluncht op het gras voor ons hotel in het zonnetje. ’s Middags hebben we weinig gedaan, Leonie is gaan rond lopen in het dorp en Jantien is gaan internetten en even gaan wassen. ’s Avonds zijn wij bij de plaatselijke pizzeria gaan eten en bijna iedereen had een pizza, maar Leonie had een steak. Deze was erg groot, maar met hulp van anderen heeft ze hem wel op. Leonie heeft haar eerste echt Argentijnse steak op. De pizza van Jantien was een minder groot succes. Ze had een pizza met champignons besteld alleen hebben ze in deze streken blijkbaar geen verse champignons. Op de pizza hadden ze de inhoud van een blikje champignons gegooid inclusief de zoute saus. De pizza smaakte alleen naar zout, je zag dat er ook wat anders op zat, maar dat was niet te proeven.

0 thoughts on “1 januari van el Calafate naar el Chalten

  1. Hoi meiden,

    GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

    Zo te lezen genieten jullie ervan, ook alle pijntjes en griepjes zijn weer over, gelukkig maar, nou nog een paar dagen en dan komen jullie weer terug naar Nederland. Bas en ik komen zeker nog een keer foto’s kijken, lijken me waanzinnig gaaf geworden!!

    Hier is alles verder goed, we hebben de kerst en oud- en nieuw weer overleefd en het was erg gezellig met iedereen. We hebben hier zelfs een dag een dikke laag sneeuw gehad, helaas was die de dag erna weer weg.

    Nou geniet er nog van en de groetjes uit een koud Nederland, het gaat de komende dagen hier weer een beetje vriezen, dus kleed je warm aan in het vliegtuig.

    Veel liefs van Bas en Lonneke

  2. Hoi, met je vader. Laat als je dit leest even weten of de vertrektijden vanuit Argentinie zijn zoals ze in het schema staan. Zoniet geef dan de verandering nog even door als je kunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *