maandag 25 juli – naar Namibië

dag 3aOm 6.00 uur gaat de wekker. We gaan onder de douche, pakken de laatste spullen in en gaan ontbijten. Als we klaar zijn met het ontbijt komt Tracy binnen. We poetsen onze tanden, pakken de tassen en gaan naar de bus. We gaan namelijk met een minibus voor 9 personen. We hebben dus alle ruimte. We leggen achterin onze hoofdbagage neer en op de achterste banken onze handbagage. We kunnen op weg. We rijden eerst even langs Bokaap. Hier staan veel gekleurde huizen en daar hebben we een fotostop. Bij het eerste benzinestation kopen we een paar repen chocolade. dag 3bEr staan namelijk leuk teksten op de verpakkingen, zoals U R A legend, Friends again, Watcha doing later, B my stukkie, U R A Q T en Sterkte.
Om half twaalf gaan we eten. We stoppen bij een benzinestation met picknicktafels. Hier maakt Tracy een complete lunch voor ons klaar. Na een uur gaan we weer verder. Rond half vijf komen we aan bij de grens. De grensovergang gaat soepel en na nog eens 10 minuten rijden in Namibië komen we aan bij onze camping. Wij slapen in een huisje en dus niet in een tent. Met de huidige temperaturen vinden we dat helemaal niet erg. Het is hier namelijk best wel koud (ca. 12 graden), zelfs binnen is een trui aan te raden.
We eten in het restaurant van de camping. Als we terug lopen naar ons huisje kijken we naar de sterrenhemel. Dit is werkelijk fantastisch. Je ziet zoveel sterren, dat het moeilijk is patronen te ontdekken. De Melkweg is duidelijk te zien.
dag 3c’s Avonds hadden we toegang tot het internet, al was het erg langzaam. We hebben de verhalen en foto’s voor de weblog gemaild naar Leonie en die heeft het erop gezet. Tot we wilden msn-en werd de verbinding nog slechter. Op zoek naar een betere verbinding is Jantien met de laptop in haar handen de camping over gelopen. Helaas was er nergens een goede verbinding te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *